Een greep uit ons assortiment
Dit ‘ale’ bier, dat de naam PALM Royale (ROY-ALE) kreeg, werd in 2003 gecreëerd. Een bier om royaal van te genieten.Het uitzicht is koperkleurig, met rijk wit en wandklevend schuim. Het aroma doet denken aan banaan, de smaak is volmondig en met veel ‘body’. Het bier is lichtzoet door de alcohol maar ook wat bitter en fruitig. 7.5% Alc.
Palm Royale
Barbãr is een goudkleurig bier met een smeuïge schuimkraag en een krachtige neus. De smaak van honing is duidelijk aanwezig en werd rijkelijk gecombineerd met toetsen van bloemen, kruiden en citrusvruchten.De honingsuiker die men tijdens het koken van de mout toevoegt, wordt gegist en dus omgezet in alcohol. Het resultaat is een zacht, maar niet gesuikerd bier met een lichtzure toets die zorgt voor een verfrissende smaak. De afdronk is subtiel en geraffineerd, maar niet bitter. Een origineel en karakteristiek bier dat kan bogen op een lange geschiedenis en door onze voorouders de “Rustplaats van de Strijder” werd genoemd. 8% Alc.
BarBãr
Erdinger Weissbier
Erdinger Hefe Weisse heeft een frisse en licht zurige smaak. Het is een troebel weissbier met aroma's van banaan en kruidnagel. Een frisse smaak dus, met een lichte bitterheid in de afdronk. 5.3% Alc.
Grimbergen Dubbel
Grimbergen Dubbel heeft een licht zoetige smaak. De mengeling van verschillende moutsoorten geeft Grimbergen Dubbel deze typische dieprode "Bourgogne" kleur. Grimbergen Dubbel is een zoet-bitter bier met veel volheid en toetsen van karamel. Het is een heel rijk bier met dubbele gisting waarvan u optimaal kan genieten in uw vrije tijd. 6.5% Alc.
Westmalle Dubbel
In de neus vallen de esters en fruitigheid op. Men herkent er vooral toetsen van rijpe banaan in. De smaak is fruitig en licht bitter met een lange droge afdronk. Op 22 april 1836 werd het klooster verheven tot trappistenabdij. Vanaf toen mochten de monniken de volksdrank van de streek drinken bij hun maaltijd. Zo is het gekomen dat abt Martinus Dom in datzelfde jaar nog is begonnen met de bouw van een kleine brouwerij. Op 10 december 1836 serveerden ze voor het eerst zelf gebrouwen trappistenbier bij het middagmaal. 7% Alc.