Bieren van de Tap
Grolsch Weizen-IPA Grolsch Weizen-IPA is een natuurtroebel tarwebier, een verassend gebrouwen combinatie van onze volfrisse Weizen en de aangename bitterheid van een IPA (6% alcohol). Deze Weizen-IPA is gebrouwen met een royaal aantal verschillende hopsoorten, waarbij de Citra hop zorgt voor de fruitige aroma's en de Magnum hop voor een verfijnde na bitter. Door gebruik te maken van de speciale late- hopping methode blijven de aroma's volledig behouden voor het bier. Bij het proeven gaat de aandacht uit naar tonen van citrus, sinaasappel en grapefruit, terwijl de karakteristieke Weizen geuren als kruidnagel en fruit ook herkenbaar blijven.
 
 
Palm Royale is een goudkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 7,5% . Het werd in 2003 op de markt gebracht ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van Alfred Van Roy.De naam “Royale” verwijst uiteraard naar Alfred Van Roy. Palm Royale heeft een volmondige smaak, met een zoete achtergrond.
Palm Royale
Grolsch Herfstbok
Grolsch Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijnrode kleur.
Grimbergen Dubbel is een zoet-bitter bier met veel volheid en toetsen van karamel. Het is een heel rijk bier met dubbele gisting waarvan u optimaal kan genieten in uw vrije tijd. (Alc. 6,5% vol.)
Grimbergen Dubbel
Grimbergen Blanche heeft een frisse en fruitige smaak.
Het Witbier van Grimbergen bevat 6% alcohol, is licht troebel en heeft een zacht romige schuimkraag. 
Grimbergen Blanche